ELISAS KILLINGER

Født den 24. maj 2012
Sælges fra den 25. august 2012

Navn

Køn

Farve

Til salg

Anakhita's Beckie

Hun

Lillamasket

Bliver boende 

Anakhita's Beejay

Han

Lillamasket

Solgt

Anakhita's Bradley

Han

Lillamasket

Solgt

Anakhita's Brodey

Han

Lillamasket

SolgtMor: Blanskovvej's Esmaralda (Elisa) SBI c (Lilla masket)
Far: Ishani's Boogi Woogie SBI c (Lilla masket)

Killingerne sælges som kælekatte.

NYE BILLEDER DEN 28. AUGUST 2012

LIDT OM KILLINGERNE


2 Uger: Alle 4 vakler rundt på benene, ikke helt udstrakte og meget usikre på benene. De kommer alle hen til kanten af kassen for at snakke når jeg kommer.

3 Uger: De har endnu ikke vovet sig ud af kassen og er stadig meget usikre på benene. Jeg tager dem ud af kassen for at de kan prøve at gå lidt mere, men det er lidt farligt synes de.

3,5 Uger: B-Kuldet er lidt mere forsigtige end A-kuldet. De er så småt selv begyndt at ville ud af kassen, men er lidt usikre på hvad  der er udenfor. Jeg har de sidste 3 dage taget dem ud hvor de har været sammen med A-kuldet og det har udviklet dem rigtig hurtigt. De er stadig lidt forsigtige men vil gerne ud og gå lidt omkring. De er ikke så sikre på benene endnu. De er meget kælne og kommer også når de kan høre mig, de vil meget gerne snakkes med når de er på gulvet men bæres det øver vi lige på, de skriger vældig når de bliver løftet. De har alle 4 smagt lidt på killingefoder idag og fået modermælkserstatning som de selv har drukket af en tallerken.

9 Uger:
Så har vi været ved dyrlæge til sundhedstjek og 1. vaccination. De var super dygtige alle sammen, der var ingen der pev da de blev stukket, og de tog det i stiv arm at dyrlægen pillede og trykkede og puttede et rør ind i øret for at se hvordan der så ud derinde. Dyrlægen sagde at de var meget rolige og dygtige, så lidt stolt blev jeg.

 

De var alle 100% sunde og raske.

13 Uger: Vi har været ved dyrlægen til 2. sundhedstjek, 2. vaccination og er blevet chippet og drengene er kastreret. De var alle super dygtige, blev bedøvet kl. 9.30 og var alle friske igen kl. 14.30, dog var de lidt søvnige at se på resten af dagen. Dagen efter løb de rundt og legede som de plejede.

De blev igen erklæret 100 sunde og raske og godt i stand. De vejer mellem 1560 og 1700 gram.


 

Beckie:

8 Uger: Hun var i starten meget stille og trak sig tilbage når de andre blev for voldsomme og var meget pivet og skulle trøstes hele tiden. Nu som 8 uger er det stik modsat, hun har lært at for at klare sig blandt 6 hanner må hun være stærk og det er hun så blevet. Hun er en af de største i kuldet og tager gerne en slåskamp med alle hannerne, hun giver ikke op selvom de er voldsomme nogen gange. Der er masser af krudt i hende men elsker også det foregår lidt mere stille.

Hendes vægt er dejlig passende til hende, hun har en sund appetit.

Hendes sind er meget kærligt, hun vasker mig meget og kan godt lide at putte sit hoved ind til mig. Hun bliver mere og mere kælen for hver dag.


Beejay:

8 Uger: Han leger gerne vildt og voldsomt, løber og løber og løber og lige pludselig bum så blev han træt. Han er en lille stærk killing som er meget modig, han er den der er mindst bange for den store støvsuger. Der e meget gang i ham.

Hans vægt er på samme niveau som Beckie, han har hele tiden lagt under men hans appetit er steget så det varer nok ikke så længe inden han overhaler hende.

Hans sind er så skønt, han er en meget kælen og kærlig killing. Når jeg sætter mig i sofaen om aftenen kommer han straks for at putte og det skal helst være helt oppe på brystkassen så tæt på mit hoved som muligt. Han elsker at vaske mig og de andre killinger.

24/8 2012 Beejay er i dag flyttet til Vanløse, han skal bo hos 2 dejlige personer, Carmen og Mads og deres søde Hellig Birma Milo. Han får et super hjem hos dem og vil blive meget forkælet, og Milo glæder sig meget til at få en legekammerat. Jeg ønsker jer alle lykke og glæde med hinanden fremover.


Bradley:

8 Uger: Han er en lille springmus, kan lave de flotteste spring omkring sig selv, op i luften og fremefter, rigtig sjov at se på. Han kravler gerne højt op i kradsetræet for at ligge øverst og sove, men nogen gange synes han det er farligt at kravle ned igen og så må han lige hjælpes det første stykke så kan han igen.

Hans vægt som 8 uger ligger 100 gram under de 2 største. Han er dog stadig en lille robust fyr, som ikke lader sin vægt komme i vejen for at tumle med de andre. Han tager fint på, er bare ikke så stor lige nu.

Hans sind er virkelig dejlig, en rigtig lille kælepotte som skal kæles med ligeså snart han ser mig. Kommer meget gerne og putter ved mig når jeg sætter mig ned til dem.

14 Uger: Bradley er nu den største af de 3 killinger der er tilbage. Han er en lille krudtugle og tager sig nogle meget vilde løbeture og næsten flyver op i klatrestammen fra gulv til loft. Han er stadig en meget kærlig mis, og kan godt lide at få et lille klem og nys. Når vækkeuret ringer om morgenen kommer han hurtigt ind til mig for at blive nusset inden han skal have brændt sit morgenkrudt af.

15/9 2012 Bradley er sammen med Brodey flyttet hjemmefra, de skal bo hos søde Ulla og hendes 2 søde drenge Mathias og Simon og den flotte parakit Coco. Med alt det i vil få lov til bliver i super forkælet, det er så dejligt. Jeg ønsker jer alle lykke og kærlighed fremover.

Brodey:

8 Uger: En lille sød fyr, er meget fin at se på og også lidt skrøbelig, men det er han slet ikke. Selvom han er den mindste af alle 7 killinger er der ingen betænkeligheder når der skal leges, han er med på den værste. Han kan nogle gange være lidt forsigtig, han kommer tit hen til mig kigger op på mig og miver lidt, så skal han lige op og have et lille klem og have at vide at han er så dygtig og sød en lille mis, så er han klar til at tumle igen. Han spinder rigtig meget når man kæler med ham og kommer gerne op til mig og putter om aftenen i sofaen.

Hans er den mindste af kuldet (8 uger), faktisk 125 gram under de største. Han tager fint på bare ikke så meget som de andre.

Hans sind er meget kærligt og pt. er han meget tryghedssøgende ind imellem. Man kan ikke mærke noget på ham når de tumler rundt, men han skal ligesom bekræftes i at han er en skøn mis nogle gange, det er faktisk lidt sødt.

14 Uger: Brodey er slet ikke forsigtig mere, snarere tværtimod, han tager nogle vældige ture rundt i hele huset. Han går heller ikke af vejen for at prøve kræfter med de voksne katte, han elsker at lege. Hvis han småsover i deres kurve og jeg går forbi kommer han lige med en lille klagelyd og kigger på mig, så er det altså tid til at blive nusset synes han. Han er en utrolig sød og kærlig kat, vil rigtig gerne nusses med og have små nysser.

15/9 2012 Brodey er sammen med Bradley flyttet hjemmefra, de skal bo hos søde Ulla og hendes 2 søde drenge Mathias og Simon og den flotte parakit Coco. Med alt det i vil få lov til bliver i super forkælet, det er så dejligt. Jeg ønsker jer alle lykke og kærlighed fremover.