NAYAS KILLINGER

Født den 23. maj 2012
Sælges fra den 25. august 2012

  

Navn

Køn

Farve

Til salg

Anakhita's Amadeos

Han

Brunmasket

Solgt

Anakhita's Aleksei

Han

Brunmasket

Solgt

Anakhita's Anthony

Han

Blåmasket

Solgt

 Anakhita's A-4

?

?

DødMor: Anakhita's Naya SBI n (Brun masket)

Far: Ishani's Boogi Woogie SBI c (Lilla masket)

Killingerne sælges som kæle katte Amadeos kan evt. bruges til show, afventer udvikling.
NYE BILLEDER DEN 28. AUGUST 2012


LIDT OM KILLINGERNE

2 Uger: De står nu alle fint på benene og går fint hen til mig når jeg kalder på dem. De kravler også ud af deres fødekasse og vil meget gerne kæles med. Anthony er den mest kælne lige nu.

4 Uger: Både  A- og B-Kuldet er nu samlet hele.Tissekassen er stillet frem og de går straks op i den og skraber og finder ud af at man kan tisse i den. De har kunne gå fint i ca 1 uge og kan løbe lidt og hoppe.

De tumler meget sammen og det er også begyndt at blive lidt voldsomt hvor de bider hinanden. Jeg kan godt mærke på dem at de har været mere i hænder end B-kuldet pga. at jeg har givet dem sutteflaske ind imellem. De vil alle tre gerne bæres og sidde og putte, de skriger slet ikke når man tager dem op. De er nogle små udbryder konger, jeg har sat pap godt fast rundt om hvor de skal være, men da jeg havde været ude at gå med hunden, kunne jeg høre dem lidt for tydeligt synes jeg. Da jeg kommer ind i stuen og de hører mig, kommer de alle tre lige så stolte småløbende hen mod mig, "se hvad vi kan" det er åbenbart meget sjovere at være i hele stuen. De har alle tre prøvesmagt killingemad, tørfoder, for ca. 1 uge siden, og tager jævnligt en lille bid. I dag har de selv slubret modermælkserstatning i sig.

9 Uger: Så har vi været ved dyrlæge til sundhedstjek og 1. vaccination. De var super dygtige alle sammen, Amadeos var den eneste der gav et lille piv da de blev stukket. De tog det i stiv arm at dyrlægen pillede og trykkede og puttede et rør ind i øret for at se hvordan der så ud derinde. Dyrlægen sagde at de var meget rolige og dygtige, så lidt stolt blev jeg.

De var alle 100% sunde og raske.

13 Uger: Vi har været ved dyrlægen til 2. sundhedstjek, 2. vaccination og de er blevet chippet og alle 3 er blevet kastreret. De var alle super dygtige, blev bedøvet kl. 9.15 og var alle friske igen kl. 14.30, dog var de lidt søvnige at se på resten af dagen. Dagen efter løb de rundt og legede som de plejede.

De blev igen erklæret 100 sunde og raske og i særdeles god stand. Amadeos og Anthony vejer 2000 gram og Aleksei vejer 1900 gram.


 Amadeos:

8 Uger: Han er blevet født med Duracell batterier, helt klart den mest aktive af både A- og B-kuldet. Når de andre er blevet træt når der leges fortsætter han lige 1/2 time mere, han er meget svær at køre træt, han er en rigtig lille krudtugle. Han går ikke af vejen for en slåskamp med alle de andre killinger.

I starten var han den mest kælne, men nu hvor han har fået mere krudt i bagdelen har han svært ved at sidde stille. Når krudtet er brændt af vil han meget gerne bæres og kæles med. 

Han er en robust killing som tager fint på i vægt. Han vejer det samme som Aleksei men virker mindre, det må være muskler hans lille krop består af.

Hans sind er skøn, er meget social med de andre killinger når der skal puttes og elsker at blive nusset.

25/8 2012 Amadeos er i dag flyttet hjemmefra, han er flyttet til Vejle og skal bo hos søde Christina som er ved at læse til veterinærsygeplejerske, så jeg er sikker på at han nok skal få et super godt liv. Amadeos får en legekammerat, 16 uger gamle Romeo som også er en Birma killing. Jeg ønsker jer alle lykke og kærlighed fremover, en hilsen til Christinas mor også.  

Aleksei:

8 Uger: Han er en rigtig vildbasse, går ikke ret meget men hopper og løber vildt rundt. Han løber meget fra den ene ende af huset til den anden og kravler gerne højt op i kradsetræet. Hvis jeg sidder på hug elsker han at kravle op på ryggen af mig for at ligge sig til at sove. Han er en rigtig lille puttetrold, er meget kælen, men dog skal han lige have krudtet brændt af først.

Han er en fast killing der tager godt på i vægt.

Han har et dejligt sind, er meget kærlig og elsker at lege. Han kan godt lide at komme op og lige blive nusset lidt, han er meget social.

2/9 2012 Aleksei er i dag flyttet hjemmefra, han er flyttet til Ferritslev på Fyn og skal bo hos søde Didde og Kim, jeg er sikker på at han får det godt hos dem. Han får en ny legekammerat en voksen kat som hedder Misser, håber de blir rigtig glade for hinanden. Jeg ønsker jer alle lykke og kærlighed fremover.
 

Anthony:

8 Uger: Han er den mest rolige af de 3, han bruger meget af sin tid på at sove, men når han så er vågen er han ikke til at stoppe. Han er fuld af krudt, men er også typen der ikke altid gider løber efter eks. en drillepind, han ved jo den kommer forbi ham og så fanger han den ret kvikt. Når han har fanget noget tror han det er et rigtigt bytte, han går med det og gemmer det, kommer de andre killinger efter ham knurrer han af dem, for det er jo hans bytte. Da han sover meget er han ofte vågen når de andre sover, det kan han ikke acceptere så han gør alt hvad han kan for at vække dem.

Han er den største af kuldet, er en meget robust og fast killing som elsker at spise.

Hans sind er stille og roligt, han virker som om at han er de andre overlegen, men elsker at putte med dem. Han lægger sig også ofte for sig selv, det har han det fint med. Han er vild med at blive båret og putter sig ind til mig.

10/9 2012 Anthony er i dag flyttet hjemmefra, han skal nu bo i København sammen med søde Helene og Jacob. Han får en søster, en 3 uger ældre lilla tabby pige som hedder Star. Der er bestilt alt muligt hyggeting hjem til de 2 små, så jeg er sikker på de får en vidunderlig fremtid hvor de bliver meget forkælet. Jeg ønsker jer alle masser af lykke og kærlighed fremover. Glæder mig meget til at følge Anthonys fremover.