Fotoalbum

 

Har du lyst inviterer jeg dig hermed indenfor i mit kattehjem 

Da jeg har valgt at ville opdrætte og have flere katte er mit hjem blevet indrettet så kattene har mange valgmuligheder til at være sig selv.

Jeg har 3 store kradsetræer, en står i gangen, en i stuen og den sidste har jeg på første sal. Alle står så kattene kan se ud af vinduet.

Kradsetræet i stuen står foran det vindue som jeg åbner så kattene kan komme udenfor i deres bur.

Jeg har desuden 4 hængekøjer der hænger på væggene.

Jeg har et fra gulv til loft kradsetræ som de elsker at kravle op af. De har øverst oppe mulighed for at komme i to hængekøjer.

Derudover har jeg mange kurve på gulvet som deles af kattene og hunden.

På første sal har jeg en sofa stående som faktisk kun bliver brugt af kattene, de elsker at ligge på ryglænet, da det er dejligt blødt.

Jeg har nu også fået 2 store kradsetønder, den ene står i stuen og den anden på mit store badeværelse. De elsker at ligge på badeværelset, så derfor står den derude.

Som sagt kan kattene komme ud i haveburet ved at jeg åbner et vindue. Buret er indrettet med diverse hylder og gangbroer alle beklædt med gulvtæppe, en stor stolpe 15x15 beklædt med gulvtæppe som de kan kravle op af til en af hylderne. Der er desuden en skrå plade med trapper også beklædt med tæppe som de kan gå op af for at komme øverst op.

Stolen som står i buret, er til ære for mig. Jeg elsker at komme ud at sidde i haven, men vejret tillader det ikke altid. Tit er det varmt nok, selvom det regner og så sætter jeg mig i buret med kattene og drikker min kaffe :-)

Hvis jeg er i haven får kattene lov at komme med ud, og det elsker de. 

Haven er indhegnet pga. hunden, men de kan sagtens komme over hvis de vil, derfor er det kun ved overvågning at de får lov at komme ud.