Anakhita's Dee-Jay SBI a 21

Født den 26 Juli 2013
Køn: Han - Kastrat
Maskefarve: Blåtabby
Blodtype: ?


Mor: DK Anakhita's Beckie SBI c (lilla) 
Far: CH DK Jente's Danny Boy Rhadi SBI a 21(Blåtabby)

 

Dee-Jay er en skøn dreng fra mit D-Kuld, Beckie fik 2 killinger, og fra Dee-Jay fik øjne var jeg fuldstændigt skudt i ham, og var sikker på at ham måtte jeg bare beholde herhjemme.

Da jeg ikke kan bruge Dee-Jay som fertil pga. han er i familie med mine fertile hunkatte, blev han kastreret og er min hygge hankat.

Dee-Jay har et fantastisk sind, han er meget kærlig, både ved de andre katte og ved mig.

Da Dee-Jay kan udstilles begyndte jeg at udstille ham i januar 2014. Han har klaret sig godt og har vundet på scenen nogle gange. Se faneblad under show for at se hans resultater. I april 2016 er han blevet Grand Internation Premier (GIP) Jeg er så stolt af min super dejlige og smukke dreng. 

I 2015 hentede jeg en ny hunkat i Berlin, lige fra hun gik ud af transportkassen fik Dee-Jay ejerfornemmelser over hende. Han vaskede hende og fulgte hende konstant, hun fik endda lov til at ligge og sutte på hans mavepels mens hun lå og æltede ham. Han elsker hende helt vildt, nu hvor Yakira er blevet 14 mdr. får hun ikke lov at sutte mere men han er stadig lige omsorgsfuld overfor hende, de er så dejlige sammen.