DK BLANSKOVVEJS'S ESMARALDA "ELISA" SBI C

Født den 31. marts 2011
Køn: Hun - Fertil

Maskefarve: Lilla

Blodtype: A

Mor: Elfie vom Wiesenwege SBI c (Lilla masket)
Far: DK Drøgemüller Junior SBI a (Blå masket)

  

 

De to første billeder er af Elisas forældre, billeder lånt fra hjemmeside fra "Blanskovvejs Birmaer".   
 
2011: Jeg var så heldig at måtte købe en fertil hunkat hos Blanskovvej's i Sønderborg, og det er jeg taknemmelig for. På dåbsattesten hedder min tredje skønne Birma Blanskovvej's Esmaralda, men jeg kom sådan til at tænke på melodien "Für Elisa" og synes at navnet Elisa var det helt rigtige til sådan en sød lilla mis.

2012: Mens Naya var til parring kom Elisa også i løbetid, så efter at Naya" kom hjem fra herrebesøg, var det Elisas tur til at blive parret af Boogie Woggie i Dons ved Con Meo. Elisa fik sit første kuld killinger d. 24/5 2012, 4 smukke lilla killinger, se mere under B-Kuldet.

2013: Elisa har fået sit andet kuld killinger den 22/4, 4 søde små bimser blev det til, 2 blå og 2 lilla, se mere under C-kuldet.

16/10 2015: Elisa er i dag flytte til Randers, hun er flyttet til et dejligt hjem hvor en af hendes tidligere killinger boede. Lille Elias (killing) blev desværre syg og måtte aflives. Elisa var meget stresset herhjemme, og var urolig hele tiden. Jeg er derfor meget glad for at kunne tilbyde Sarah og Daniel at Elisa kunne flytte hjem til dem. Elisa er nu blevet en helt anden kat og er slet ikke stresset mere, hun har fået det virkelig godt. Det var en svær beslutning at lade hende flytte, men det var den helt rigtige, nu hvor jeg ved og har set hvor godt hun har det og meget veltilpas.

Jeg takker Sarah og Daniel mange mange gange for at ville give Elisa et nyt dejligt hjem.