Elisa's killinger

 
Killinger født den 21. marts  2014
Sælges fra ca. den 21. juni 2014
 
Mor: Blansskovvej's Esmaralda SBI c
Far: SC Jente's Sonny Boy Auranu SBI n
 

 

  NAVN

  KØN

  FARVE

  STATUS

  Anakhita’s Emilie

  Hun

  Brunmasket

  Solgt

  Anakhita’s Elias

  Han

  Lillamasket

  Solgt

  Anakhita’s Elvira

  Hun

  Chokolademasket

  Solgt

  Anakhita’s Eline

  Hun

  Lillamasket

  Solgt

 

For at se billeder af den enkelte killing: 

Først kommer der lidt fælles billeder og dernæst 1 billede med killingens navn, billeder herefter er alle denne killing, indtil der kommer et billede med næste killings navn herefter billeder af denne osv. 

Hvis du ser billedet med stor skærm, kan du se en lille tekst til hvert billede.
 
K I L L I N G E R N E S   D A G B O G
Øverst lidt generelt om killingerne
Derefter info om hver enkelt killing

 
 3/7 2014
I dag blev det så kærlige Elias tur til at flytte hjemmefra, han skal bo i Randers hos en dejlig ny familie. Elias får selskab af en anden sød Birma som er født i februar så det blir dejligt for ham. Er sikker på at Elias nok skal blive godt forkælet og få masser af kærlighed og ønsker jer en masse dejlige oplevelser med ham i mange år. Tusind tak fordi i vil give Elias et nyt skønt hjem.
 
28/6 2014
I dag var det så søde Emilies tur til at flytte til sin nye dejlige familie. Emilie skal bo i Galten sammen med en voksen mis, Tilde, på 12 år og en dejlig Chow Chow hund, Frida, og er sikker på at hun nok skal blive godt forkælet af sine nye madslaver. Ønsker jer en masse dejlige oplevelser med hende i mange år. Tak fordi i vil give hende et skønt nyt hjem.
 
 
27/6 2014
Idag er søde Eline og Elvira flyttet til deres nye hjem, de skal bo sammen i Odense ved en rigtig dejlig familie, hvor jeg er sikker på de bliver meget forkælet af både voksne og børn. Håber i får mange skønne år og sjove oplevelser med de to kære misser. Tak fordi i vil misserne et nyt skønt hjem.
 
20/6 2014
13 Uger gamle: I dag har misserne været ved dyrlæge og fået deres 2. sundhedstjek, 2. vaccine, blevet chippet og neutraliseret. Jeg afleverede dem hos dyrlægen kl. 10.30 og hentede dem igen kl. 14.50 hvor de var vågne. Operationerne gik simpelthen så godt, så jeg gik meget glad og tilfreds fra dyrlægen, det er jo altid med en vis risiko at lægge et dyr i narkose. Misserne blev tjekket og var stadig nogle sunde og fine misser. Da vi kom hjem gik de starks ud af transportkassen og direkte hen til deres mad for at spise. De vaklede en hel del og var meget glade for at putte ved mig. Enten skulle de sove på mig, ellers skulle jeg sidde og holde om dem når de sov, eller også lå jeg på gulvet med armene omkring dem, så havde de det bedst. Om aftenen var der allerede godt krudt i dem, og de både spiste og drak en hel del.
  
22/5 2014
I morgen er mine 4 guldklumper allerede 9 uger, jeg ved simpelthen ikke hvor tiden blir af, synes lige de er født. Der sker så meget med dem nu, fra at være lidt forsigtig for ca. 14 dage siden er der nu fuld skrald på dem. Badeværelset er de slet ikke på mere, andet end hvis de skal i kassen eller lige med mig derud og kigge. Da de først fandt ud af at resten af huset var meget spændende, skulle det hele selvfølgelig undersøges. De fræser rundt i hele huset, går rigtig flot op og ned af trappen til første sal, kravler op ad klatrestammen helt op under loftet og ligger sig i hængekøjen for at sove. Jeg har slet ikke fortalt hvor dygtige de har været til at blive renlige. Fra første gang de gik i kassen og fandt ud af hvad den skulle bruges til har de været renlige, selvom de leger løber de lige pludselig hurtigt ud til kassen hvis de skal tisse, det er super flot. De spiser flot af killingetørfoder, morgen og aften får de lidt vådfoder. De får ind i mellem torskerogn blandet i deres killingevådfoder, ellers opbløder jeg noget tørkost og blander det med vådfoder. De er hurtige til at spise og skynder sig derefter hen for at nuppe noget af de voksne kattes mad. De nupper også de voksnes tørfoder, selv de aller største kan de kæmpe sig igennem, selvom der skal tygges godt. Deres sovepladser er efterhånden alle steder hvor de lige bliver trætte, men de har helt klart favoritsteder, og det er hængekøjerne på væggen og dem der er på kradsetræet. Legetøj de er glade for er bl.a. nogle små kradsemøbler som de kan kravle op på, det kan de få meget tid til at gå med. De har en bane med en kugle indeni, hvor de skal sætte poten ned i nogle mellemrum for at få den til at trille, den er de også vældig glade for. Ellers er det små bolde der triller, en pind med fjer på de kan løbe efter, mus der piver og små pelsbolde de kan kaste med og meget mere. De får stadig en tår mælk hos deres mor, selvom der ikke er meget mælk tilbage, så er det jo rigtig hyggeligt for dem. De har nu også været en tur ude i katteburet, der kravler de flot rundt på de forskellige hylder og ligger også derude for at sove i hængekøjerne.
 
19/5 2014
Idag har killingerne været til deres første sundhedstjek hos dyrlægen. De fik så meget ros, dyrlægen synes det var nogle meget fine og sunde killinger, så jeg blev da lidt stolt. Alle killinger var meget dygtige til at få deres første vaccination og blive tjekket i alle ender og pillet ved og trykket på. En ting kunne de ikke lide og det var at blive sat ind i transportkassen, har aldrig oplevet killinger blive så kede af det. De prøvede meget at grave sig ud, og miavede hele tiden, det var synd for dem, håber det går bedre næste gang de skal afsted, men det er jeg sikker på at det gør.
 
6/5 2014
6 Uger og 4 dage og skal da lige love for at der sker fremskridt nu. Først hoppede de over afspærring i mit soveværelse (60 cm), kunne ikke finde dem, de lå så og sov bag en sovesofa, så måtte lave afspærring højere. Efter et par dage gjorde jeg klar til dem på mit badeværelse (meget stort) og gangen, de var lidt betuttede til at starte med, men der gik ikke lang tid førend de synes det var spændende med noget nyt. Der er også gulvvarme og de fandt lynhurtigt ud af hvor der er mest varme. Til at starte med turde de ikke at gå ud i gangen, men snart fandt de også ud af at det var spændende. I går fandt jeg dem øverst oppe i klatretræet, helt oppe under loftet. Jeg holdt øje med dem for at se om de kunne komme ned igen, jeg viste dem hvordan de skulle gøre det. Beckie (storesøster) er ikke vild med at de er deroppe, så hun forsøger at bære dem ned, men de er lidt for store. I dag kravler de op og ned i træet hele tiden og ligger og sover i hængekøjerne, de ser ud til at synes det er super sjovt at lege i det. Når jeg ikke er hjemme er der afspærring så de ikke kan løbe i hele huset, det er stadig for farligt, men når jeg er hjemme får de lov at gå lige hvor de vil. Nogle gange tager jeg dem ind i stuen og nogle gange kommer de selv. Der er rigtig meget gang i dem nu, så de tager nogle store slåskampe og løber rigtig meget og hurtigt. Dee-Jay deres fætter på 9 mdr. nyder meget at der er nogen der har lyst til lege så han leger meget med dem. Beckie deres storesøster er en vild god barnepige, hun er hos dem hele tiden og holder øje med at alt går rigtigt til, hun vasker dem og sover sammen med dem. Elisa deres mor ligger højt oppe og har det store overblik og sørger for at alt går rigtigt til, selvom de andre voksne katte gerne må passe hendes børn er hun meget opmærksom på at de er har det godt.
 
27/4 2014
Så blev de små allerede 5 uger og 2 dage og pu ha en fart de har på. Nu har de også fundet ud af at hoppe ned på den anden side af min seng, men ikke op igen på den side, så de kan ikke komme tilbage. I forgårs måtte jeg overgive mig og fjerne afspærringen så de nu har hele soverværelset at være i, og det skal jeg da lige love for de synes er dejligt. Der er så meget krudt i dem at de farer rundt i hele værelset, 16 m2, op og ned af sengen, under alt hvad de kan komme under og op i alt hvad de kan komme op i, en værre sæk lopper er de. De fandt hurtigt en ny hygge soveplads, en høj flettet kurv med en pude i, den synes de er dejlig at sove i. De har fået flere legesager ind, et lille kradsetræ med køje, legetunnel, en ring med kugle og mus og et lille kradsetræ med arme der hænger bolde ned fra plus en masse trille legesager og mus. 
Alle fire killinger er så meget fuld af krudt, de løber og hopper lige op i luften, hopper sidelæns og ligner nogle små farlige løver. De tager nogle ordentlige legeture/brydekampe sammen hvor de får prøvet kræfter med hinanden, de bider ret hårdt med de små skarpe tænder så der er lidt skrigen ind imellem, men det er jo det de lærer af. Når jeg går i seng kommer de alle op til mig for at lege lidt med mig, efter et stykke tid og lidt nusseri falder de som regel i søvn i mine arme. Ofte går de to af dem ned i kurven og lægger sig og de to andre blir liggende, men det er forskelligt hvem der blir, så de putter alle sammen. 
 
21/4 2014
Nu er killingerne blevet 4 uger og 3 dage, og jeg skal da lige love for de udvikler sig hurtigt. To dage efter de fik lov at komme ud af kassen begyndte de alle at gå i tissekassen, Elvira og Eline begyndte at skrabe i grusset og forsøtge at lave noget, men det skal lige læres hvordan man gør. I dag går de alle fint i kassen og laver det de skal, det er dog ikke dem alle jeg har set lave noget i den. Jeg har i går haft mange gæster og både killinger og missemor tog det rigtig fint at alle gerne ville se de små. Emma på 11 år sad næsten hele tiden oppe hos dem, så de blev rigtig nusset. Eline og Elias er det lykkedes for at trække sig op i min seng så de fik alle lov til at blive sluppet løs i hele soveværelset en times tid, og det var spændende synes de, hele værelset blev grundigt undersøgt, Elisa havde meget svært ved at holde styr på dem. De er begyndt at få killinge vådfoder, Emilie, Elvira og Elina spiser fint af det, Elias synes ikke det smager så godt så han nøjedes med opblødt vådfoder, og det spiser han fint. Jeg har i nogle dage taget dem med ned i stuen for at de kan vende sig til at være der og til at opleve nogle nye lyde. Første gang gik der lige et par minutter førend de vovede sig ud af deres hule, jeg lå på gulvet hos dem og de synes det var rart at de lige kunne komme hen og putte sig ved mig, hvis det blev for meget. Nu går de ud af hulen med det samme og har næsten været i hele stuen, de er slet ikke bange. Elisa vil rigtig gerne have dem over i hjørnet ved sofaerne hvor jeg har tæpper liggende så hun kalder på dem, de kommer over til hende og får noget at spise, sover lidt og så er de ellers klar til udforske stuen igen. Når jeg sidder nede på gulvet hos dem, er mine ben en god legeplads, de kravler rundt på dem, så når der er bare ben er det med tæppe hen over, for deres kløer er godt nok skarpe. Når de har tumlet lægger de sig til at sove på min ben eller kravler op i mine arme for at putte. De har også hilst på de andre katte og på hunden, de er slet ikke bange for dem, de er så dygtige. Beckie deres "storesøster" viser en del interesse for dem, hun vasker dem helt vildt meget, hun synes åbenbart ikke at Elise gør dem rene nok. Deres område i mit soveværelse er allerede blevet udvidet en del da de rigtig gerne vil brænde noget krudt af, men de skal ikke have for meget plads endnu da de gerne hurtigt skal kunne komme tilbage til deres tissekasse, så det må vente lidt endnu.
 
14/4 2014
Hold op hvor er de altså dejlige de søde killinger, de blir så hurtigt store og deres sind udvikler sig vildt meget, de er i dag 24 dage. Fra at være nogle små lidt usikre killinger for 10 dage siden, er de nu allerede meget selvstændige. De er blevet meget bevidste om hvad der foregår udenfor kassen, og hænger med hovedet ud over kanten hele tiden. Det er så sjovt at se dem lege sammen, de tager nogle gode brydekampe og forsøger at hoppe ovenpå hinanden og bider lidt i hinanden, det er så sødt. I går var Emilie kravlet ud af kassen og jeg havde endnu ikke lavet så de kunne komme ind igen, så hun lå og gemte sig under et tæppe lige uden for kassen. Hun blev meget glad for at komme ind til de andre igen. Når de er begyndt at ville ud er det på tide de får muligheden, så derfor blev der i dag gjort klar således at de selv kan kravle ud og ind af kasse. Kassen har stået i min seng, den kom ned på gulvet ved siden af min seng og jeg afspærrede området således at de ikke kan komme så lant væk, de skal jo gerne kunne finde tilbage til kassen igen. Emilie var som ventet den første der var ude, de andre kom også, men der gik lige et stykke tid, det er jo lidt overvældende med alle de nye ting. Da de først var ude gik de fint omkring og undersøgte de forskellige ting.Jeg havde stillet killinge tørfoder og vand ind til dem, men regnede slet ikke med at de ville spise det. Emilie strøg lige hen til det og begyndte at spise, så jeg skyndte mig at bløde lidt killingefoder op så de kan starte med det. Alle på nær Eline spiste af det, meget meget flot.
 
4/4 2014
Nu er de første 14 dage gået siden killingerne blev født, hold op det går stærkt og hvor er der bare sket meget med dem. Deres små øjne har åbnet sig, de to lilla dog ikke helt åbne endnu, det er så dejligt at se de små kønne øjne. Lyset er stadig lidt skarpt for dem, så jeg sørger for at der er halvmørkt inde hos dem i kassen. Når jeg vil snakke med dem, kan de allerede reagere på min stemme, jeg taler til dem inden jeg kigger ind i kassen, og så begynder de at pive og kommer hen til mig når jeg putter hovedet ned til dem De vil alle gerne aes og de vender gerne maven op af så jeg kan nusse dem på den, og de spinder også så dejligt. De er simpelthen så søde og er slet ikke til at stå for. De er begyndt strække deres ben når de vil fremad men balancen og styrken mangler de dog. De strækker sig op af kantem af kassen og kradser på væggen.
 
31/3 2014
Det går simpelthen så godt med Elisa og de 4 små guldklumper, de vokser rigtig godt og vægten er næsten ens, så de fordeler mælken godt imellem sig. De vejer, 200, 200, 202 og 210. Lige nu bestiller de ikke andet end at spise og sove, der er ikke meget ballade med dem. Når Elisa går ind til dem, finder de straks en vorte og går igang med at spise. Når de er godt mætte og er faldet i søvn, går Elisa ud for at strække benene, få noget at spise og gå i kassen. Hvis de kommer med det mindste kny farer hun op til dem, selvom de egentlig ikke er vågne. Når hun går ind til dem og de stadig ligger og snorksover skal hun nok få dem vækket ved at begynde og vaske dem, for hun synes da lige at de skal have noget at spise igen, selvom det måske kun er en halv time siden sidst. Hun er en super dygtig mor der passer sine små børn perfekt.
 
21/3 2014 Fødslens forløb
Elisa begyndte at gøre tegn på at fødslen var tæt på kort før midnat, da vi gik i seng ville hun ind under min dyne, hvilket hun ellers aldrig vil. Hun gik lidt frem og tilbage indtil kl. 00.45 hvor hun igen var under dynen. Jeg kunne nu mærke hun var våd og da jeg så efter var der en bobbel med væske bag i hende, så fødslen var godt igang. Kl. 01.28 fødte hun den første killing, Elvira. Kl. 02.58 kom nr. 2, Eddie. Så var der en lang pause hvor hun fik hvilet lidt, og kl. 04.55 kom nr. 3, Eline. 1 times pause igen og nu var Elisa ved at være meget træt, den sidste killing nr. 4 blev født kl. 05.45, Elias. Elisa var så træt at hun ikke orkede at gøre den lille ren, så det måtte jeg lige klare. Hun manglede at føde en moderkage og kunne ikke finde ro, hun gik rundt med veer og havde det lidt træls. Kl. 10.00 kravler Elisa under min dyne igen, jeg ligger de små ind til hende, de begynder at spise og ud kommer moderkagen. Nu falder der helt ro på Elisa og hun kan koncentrere sig om at være mor.
Jeg forsøger senere på dagen at ligge killinger over i fødekassen, men det vil Elisa ikke acceptere, så de får lov at blive uder min dyne til dagen efter. Dagen efter viser Elisa selv interesse for at ville i fødekassen, så de bliver alle flyttet derind, sammen men en gammel dyne hun kan putte killingerne godt i. Efter et par dage fik jeg lov at ligge et lammeskind ind til dem, da det vist alligevel blev for varmt at sove under dynen. 
 
8/3 2014
I dag har jeg mærket de små killinger sparke i maven på Elisa. Det er lige stort hver gang man mærker dem bevæge sig. Jeg kunne sagten sidde flere timer og mærke dem sparke, men det gider Elisa alligevel ikke at finde sig i.
 

 
Anakhita's Emilie, Brunmasket
Født kl. 02.58, fødselsvægt 96 gram
1 Uge 174 gram - 2 Uger 270 gram - 3 Uger 358 gram - 4 Uger 402 gram - 5 Uger 500 gram - 6 Uger 635 gram - 7 Uger 725 gram - 8 Uger 855 gram - 9 uger 975 gram - 10 Uger 1110 gram - 11 Uger 1245 gram - 12 Uger 1440 gram - 13 Uger 1515 gram - 14 Uger 1650 gram
 
27/6 2014
14 Uger: Emilie er en super kærlig kat, hun elsker at blive kælet for, men helst når det passer hende for hun har svært ved at sidde stille. Når hun ligger i sin køje og sover og man går forbi kan hun godt lige vende sig om og kigge på en, som om hun vil sige glemte du ikke lige at ae mig lidt. Hun kan godt lide at blive aet stille på maven og ellers er det bare dejligt over hele kroppen.også fået mange af. Når jeg sætter mig ned kommer hun gerne og kravler op på mine ben, specielt om aftenen når man er lidt træt, så vil hun gerne putte hos en. Når det er sengetid om aftenen, kommer hun ofte op i sengen, det er dog ikke for at sove, næh det er for at kravle rundt på mig og hoppe over mig, og er tæerne uden for dynen så finder hun dem hurtigt. 
Når der er meget krudt i hende er hun ikke så vild med at blive båret, men når krudtet er brændt af (sker sjældent) synes hun det er meget hyggeligt, hun vil dog mest når hun kan hænge over skulderen. Emilie er en meget aktiv killing, hun er den der fører an når vi leger, er hele tiden hurtigst til at fange det de løber efter og bliver ved, selvom de andre bliver trætte. 
Hun har en god appetit, og skal nok fortælle hvis der ikke bliver serveret vådfoder hurtigt nok når hun først har opdaget det er på vej. Hun er den, som er først færdig med at spise vådfoder og går så hen og tager de voksnes rester. Undrer mig over at hun ikke er større med alt det hun kan spise. 
Emilies pels er rigtig fin, ser ud til at hun får en pels der er nem at have med at gøre, men det kan jo ændre sig ved pelsskift til voksen.
Hendes udseende lige nu: Begge sokker på forpoter er hvide, dog går de ikke så langt op, hun har på både højre og venstre sok en lille smule brunt der går ned mellem tæerne, kroppen er rigtig fin med dejlig lang hale som når op til nakken, lige som den skal, hendes hovedform ser rigtig fin ud ligesom en lille pigemis skal. Hun er en rigtig fin pige. Hendes kiler på bagben (et omvendt V) ser lige nu perfekte ud. På sokken på højre bagben har hun en lille smule brunt der går ned mellem tæerne. 
 
21/5 2014
8 Uger og 5 dage, Emilie er stadig en lille krudtugle, hun er bestemt den med mest krudt i måsen. Når vi leger er hun den der er forrest hele tiden, de andre holder pauser, men ikke Emilie hun blir ved og ved og ved. Jeg blir nødt til at stoppe legen med hende, fordi hun til sidst puster helt vildt. Hun er meget nysgerrig og skal undersøge alt, kommer gerne fræsende i fuld fart og hopper hen over de voksne katte. Hun følger mig ofte hvis jeg går fra det rum hun nu er i, om det er på første sal eller bare i et andet rum. Hun er en skøn pige.
 
6/5 2014
6 Uger og 4 dage, skal da lige love for at hun er blevet en lille springmus, hun hopper eller løber hele tiden. Hun er den der er først ude i resten af huset når jeg fjerner afspærring. Hun er meget kærlig og deler gerne kys ud, hun vasker mig også meget. Hun vil meget gerne nusses og og det må gerne være lidt vildt, hun er lige nu en lille vildbasse :-)
 
27/4 2014
5 Uger og 2 dage, se under fælles beskrivelse, da deres udvikling har været meget ens de seneste dage.
 
22/4 2014
4 Uger og 3 dage og en meget selvstændig lille pige vi har her, hun er rigtig gerne sammen med de andre, men hun kan sagtens lege mens de andre sover. Hun spiser flot af vådfoder og går fint i kassen. Har set hende skrabe i kassen men ikke at hun har lavet noget. Hun vasker mig meget når vi sidder og nusser. Hun charmer total lige nu, med de brune ører og brune næse ligner hun en glad lille teddybjørn.
 
14/4 2014
24 Dage er der allerede gået, og Emilie er den mest fremmelige lige nu, hun er allerede kravlet ud af kassen uden at kunne komme ind igen. Hun går meget rundt i kassen og forsøger også at springe og løbe, men benene er stadig meget usikre så det går ikke så godt endnu. Hun er rigtig god til at give nysser og spinder gerne. Hun har spist tørfoder for første gang i dag og meget endda, først helt tørt og derefter opblødt, så dygtig.
 
8/4 2014
Jeg er nu 99% sikker på at det er en lille pige, så navnet er blevet ændret til Emilie.
 
5/4 2014
Emilie er nu 15 dage og har åbnet begge sine 2 smukke øjne, hun er sådan en smuk lille mis. Det er så sødt med den brune næse, brune ører og brune hale så hun charmer rigtig lige nu. For et par dage siden var hun lidt tilbageholden når jeg ville snakke med dem, men nu kommer hun hen til mig og vil nusses. Der sker så meget hver eneste dag.
 
31/3 2014
Lille Emilie er nu 10 dage gammel, hun er en lækker brun killing. Da de brune killinger meget hurtigt får farve har hun allerede en fin brun næse, brune ører og en mørk hale i bunden. Jeg kan se kiler på bagben, og en lille smule hvide poter. Da hun endnu ikke synes det er så dejligt at blive holdt har jeg kun kunne studere kiler og poter inde i en halvmørk kasse. Pelsen ser fin ud og er medium tæt.
 
 

 
Anakhita's Elias, Lillamasket
Født kl. 05.45, fødselsvægt 106 gram
1 Uge 172 gram - 2 Uger 254 gram - 3 Uger 312 gram - 4 Uger 402 gram - 5 Uger 490 gram - 6 Uger 605 gram - 7 Uger 730 gram - 8 Uger 835 gram - 9 Uger 955 gram - 10 Uger 1120 gram - 11 Uger 1230 gram - 12 Uger 1385 gram - 13 Uger 1460 gram - 14 uger gram 1600 gram
 
27/6 2014
14 uger: Elias er en dejlig kærlig kat, han kan se på en som om at han aldrig nogensinde bliver kælet for, og så bliver man jo lige nødt til at sætte sig og nusse ham. Når han ligger i sin køje og sover og man går forbi ham kan han godt lige vende sig om og kigge på en, som om han vil sige glemte du ikke lige at ae mig lidt. Han kan godt lide at blive aet stille på maven og ellers er det bare dejligt over hele kroppen. Når jeg sætter mig ned kommer han gerne og vil putte, specielt om aftenen så skal han ligge op af mig eller oven på benene for at sove. Når det er sengetid om aftenen, kommer han ofte op i sengen, går lidt rundt på mig og vil nusses og så lægger han sig enten bag min ryg eller ved min mave, han er også begyndt at sove i mine arme hele natten. 
Når der er meget krudt i ham er han ikke så vild med at blive båret, men når krudtet er brændt af synes han det er meget hyggeligt, han vil dog kun når han kan hænge over skulderen. Han har en god appetit, og skal nok fortælle hvis der ikke bliver serveret vådfoder hurtigt nok når han først har opdaget det er på vej. Han spiser det hurtigt og går så hen og tager de voksnes mad. 
Elias pels er silkeblød og fin, og den vokser meget lige nu, den er blevet meget tykkere inden for den sidste måned. Hans udseende lige nu farvemæssigt: Begge sokker på forpoter er fint hvide og ser ud til at slutte hvor de skal, kroppen er rigtig fin med dejlig lang og busket hale som når op til nakken, lige som den skal, hans hovedform er lige nu en anelse spids, men da han som lille var dejlig bredhovedet er jeg sikker på det kommer tilbage, det er allerede ved at vænne. Han er en rigtig fin dreng. Hans kiler på bagben (et omvendt V) kan desværre ikke ses endnu, dette er pga. af at han er lilla, der går lidt længere tid inden de træder tydeligt frem.
 
21/5 2014
8 Uger og 5 dage, Elias er inde i en periode hvor han er lidt forsigtig når der sker nye ting. Han skal lige se det lidt an og når han finder ud af at det jo egentlig er meget spændende, er han straks med på den. Han har ikke så meget tid til at putte mere efter de har fået hele huset at drøne rundt i, der er så mange nye ting der skal undersøges og afprøves. En super skøn dreng det er han helt sikkert. 
 
6/5 2014
6 Uger og 4 dage, selvom Elias er den mindste er han bestemt ikke bagerst i udviklingen. Han har hele tiden været lidt pivet på en sød måde, men nu er der ikke mere piveri med ham, han vil gerne op til mig, så sidder han ligeså stille og putter sig, får lidt kys og kærlighed og så er han klar til at komme ned igen. Han har været den modigste af dem alle når det gælder mødet med de andre voksne katte. Mine to brune katte gider ikke killingerne, de ser på dem på afstand, men Elias går rask hen til dem og kigger på dem, så modigt. Han er en super kærlig, aktiv men samtidig rigtig puttemis.
 
27/4 2014
5 Uger og 2 dage, nu er Elias også begyndt at spise vådfoder, men han skal lige spise det af min hånd først, så kan han af tallerkenen bagefter. Han er en rigtig lille puttemis. For yderligeren info se under fælles beskrivelse, da deres udvikling har været meget ens de seneste dage.
 
21/4 2014
4 Uger og 3 dage og sikke en lille klatreabe vi har her, han har fundet ud af at trække sig op i min seng og kravler også op af tæppet der hænger ned over deres sovekasse, han vil ikke nøjedes med den plads de har, der skal mere til. Han vil ikke spise vådfoder men rigtig gerne opblødt killingefoder. Han vil meget gerne op, strækker sig op af mine ben og vil op og ligge i arm. Elias har jeg set tisse i kassen.
 
14/4 2014
24 Dage gammel, selvom Elias er en dreng er han stadig den mindste, men han haler godt ind på de andre, er sikker på han nok skal nå at blive den største af dem alle. Han er den med mest stemme, han snakker/piver meget og vil snakkes meget med når jeg er hos dem. Han var lidt forsigtig da de fik love at komme ud af kassen i dag, men da han først var ude, skulle det hele undersøges og ville ikke ind igen da jeg synes de skulle ind. Elias fik sit første faste måltid idag, han gik selv hen og spiste let opblødt killingefoder, han var så dygtig. Han tyggede også meget i kanten af skålen.
 
5/4 2014
Elias er nu blevet 15 dage, hans venstre øje er helt åbnet og det venstre halvt. Han er en rigtig lille charmetrold og vender maven op ad ligeså snart jeg begynder at ae ham og han er meget hurtig til at spinde. Han er lige nu den mest livlige, hvis han kunne gå er jeg sikker på at han ville springe rundt i kassen og op af kassens sider.
 
31/3 2014
Lille Elias er nu 10 dage gammel, og han er en skøn lilla dreng. De lilla tager lang tid om at få farve, og der er derfor kun en anelse farve på ørene, intet på halen eller næsen. Næsen er fin lyserød, hvilket er tegn på at han er lilla. Han har en flot hvid og tæt pels. Elias er den der møver mest rundt når de skal spise, han kravler rundt oven på de andre og skal helst ligge på tværs  hen over dem alle.
 

 
Anakhita's Elvira, Chokolademasket
Født kl. 01.28, fødselsvægt 82 gram
1 Uge 174 gram - 2 Uger 256 gram - 3 Uger Uger og 4 dage 358 gram- 4 Uger 424 gram - 5 Uger 555 gram - 6 Uger 685 gram 7 Uger 795 gram - 8 Uger 900 gram - 9 Uger 1045 gram - 10 Uger 1170 gram - 11 Uger 1305 gram - 12 Uger 1460 gram - 13 Uger 1580 gram - 14 Uger 1660 gram
 
27/6 2014
14 uger: Elvira er en super kærlig, sød og mild kat, hun elsker at blive kælet for, og kan se på en med de mest bedårende øjne.Når hun ligger i sin køje og sover og man går forbi kan hun godt lige vende sig om og kigge på en, som om hun vil sige glemte du ikke lige at ae mig lidt. Hun kan godt lide at blive aet stille på maven og ellers er det bare dejligt over hele kroppen. 
Når jeg sætter mig ned kommer hun gerne hen for at blive nusset med. Om aftenen når jeg sidder i sofaen er hun den første til at komme og putte, hun ligger ikke så meget ovenpå benene med helst helt op af en. Når det er sengetid om aftenen, kommer hun ikke så tit med, hun sover gerne i sovebriksen i rummet ved siden af.
Elvira er en lidt stille og forsigtig mis, hun vil meget gerne lege, men hvis de andre er for vilde venter hun til de bliver lidt trætte og så er hun på derefter. Hvis man sørger for at føre legetingen hen foran hende løber hun også efter den.
Hun er dygtig til at blive båret, bare man ikke krammer for hårdt, når hun kan hænge over skulderen og vi går rundt samtidigt, så er det perfekt. Hun har en god appetit, men nogen gange gider hun ikke spise vådfoder, så skal hun lige håndfodres lidt og finder hurtigt ud af at det smager jo egentlig meget godt, og kan selv bagefter.
Elviras pels er rigtig fin, dejlig fyldig og lang. Hendes udseende lige nu: Begge sokker på forpoter er fine hvide og har en god størrelse, kroppen er rigtig fin med dejlig lang hale som når op til nakken, lige som den skal, hendes hovedform ser rigtig fin ud ligesom en lille pigemis skal, med hendes lille lysebrune næse er hun bare så yndig at se på. Hun er en rigtig flot pige. Hendes kiler på bagben (et omvendt V) er lidt svære at se endnu, det ligner at de vil blive fine. Bliver kilerne fine og hun udvikler sig lige så flot som nu, vil hun blive flot at hun vil kunne udstilles.
 
21/5 2014
8 Uger og 5 dage, Elvira fortsætter med at være den første ved madskålen, hun er meget madglad. Når hun er færdig med sin vådfoder skynder hun sig hen til de voksne katte for at se om hun kan tiltuske sig noget derfra. Hun elsker at blive nusset på maven og kommer tit hoppende som en lille kænguru og vil rigtig gerne løbe efter kugler der bliver kastet. Hun er en super kælepotte og også en lille vildbasse.
 
6/5 2014
6 Uger og 4 dage en dejlig stor mis er hun, den største i kuldet med en god appetit. Hun går meget modigt fra rum til rum, men er hun pludselig helt alene kan hun godt blive lidt utryg og begynde at pive, jeg kalder på hende og straks kommer hun løbende hen til mig og så er alt godt igen. Hun er meget glad for Beckie og putter tit hos hende, helt inde unde Beckies forben. Hun er den der er hurtigst henne ved mælkebaren når Elisa ligger sig, så ligger hun der og spinder så sødt mens hun spiser. Elvira er en skøn killing der elsker når jeg putter mit hoved ind til hende, hun bliver helt saglig og lukker øjnene og nyder at blive nusset.
 
27/4 2014
5 Uger og 2 dage, hun har en stor appetit og er den største af dem. For yderligere info se under fælles beskrivelse, da deres udvikling har været meget ens de seneste dage.
 
21/4 2014
4 Uger og 3 dage og en rigtig hygge puttetrold, hun kan se så kærligt på en at man helt smelter.  Hun elsker mine filt sutsko om det er lugten eller de bare er sjove at sætte kløer i ved jeg ikke. Hun har spist fint af opblødt tørfoder men først idag ville hun have vådfoder. Hun er super dygtig til at gå i kassen og skraber meget i den, har ikke set hende lave noget men er sikker på at hun gør det.  
 
14/4 2014
24 Dage gammel og en rigtig lækker chokolade pige, det er første gang jeg har en chokolade og hun er da total charmerende med den lette brune farve. Hun er der med det samme jeg kigger til dem og vil nusses på maven. Hun var ude af kassen som nr. 2 i dag og var slet ikke bange for at kravle op af en lille kurv i stof der står ved dem, så modig. Hun var hurtig henne ved det opblødte killingefoder og spiste en hel del, og bed også i kanten af skålen. Bagefter så skulle det lille kradselegetøj undersøges.
 
5/4 2014
Elvira er nu blevet 15 dage, begge hendes øjne er fuldt åbne og hun er meget opmærksom på hvad der sker når jeg er hos dem. Hun sidder meget og kigger på mig og følger med i hvad jeg laver, hun er en rigtig kær mis og slet ikke til at stå for. Jeg har været meget i tvivl om hendes farve, da hun har meget brun næse, så hun kunne være brun, dog er hendes pels meget lys og ingen farve på halen og ører er heller ikke så mørke, så hun er chokoladefarvet. Det er en mørk chokolade og det er meget positivt, hvis hun evt. kan udstilles.
 
31/3 2014
Lille Elvira er nu 10 dage gammel, hun er en lækker pige. Hendes farve har jeg ændret mening om mange gange, men tror at hun er blå. Næsen har en meget lille smule grålig farve, ørene har en del farve, ser grå ud. Halen er helt lys, ligesom pelsen også er meget lys. Hun har pt. en tynd og fin pels. Det højre øje har åbnet sig, dejligt at se de små øjne. 
 

 
Anakhita's Eline, Lillamasket
Født kl. 04.55, fødselsvægt 98 gram
1 Uge 186 gram - 2 Uger 268 gram - 3 Uger 358 gram - 4 Uger 396 gram - 5 Uger 505 gram - 6 Uger 660 gram - 7 Uger 775 gram - 8 Uger 930 gram - 9 Uger 1055 gram - 10 Uger 1185 gram - 11 Uger 1290 gram - 12 Uger 1470 gram - 13 Uger 1540 gram - 14 Uger 1705 gram
 
27/6 2014
14 uger: Eline er en lille krudtugle, der gerne leger vildt, hun elsker at blive kælet for og spinder gerne meget højt. Hun kan dog have lidt svært ved at sidde stille, så stille kæl skal mest foregå når hun er træt. I kradsetræet på 1. sal som står lige under skråvinduet ligger hun gerne lige midt i solen og råhygger. Hun er altid klar til at blive nusset hvis man kommer forbi. 
Hun kan godt lide at blive aet stille på maven og ellers er det bare dejligt over hele kroppen. Når jeg sætter mig ned kommer hun gerne og kravler op på mine ben, specielt om aftenen når man er lidt træt, så vil hun gerne putte. Når det er sengetid om aftenen, kommer hun ofte op i sengen, så kravler hun lidt rundt på mig og hopper over mig, det varer dog ikke længe inden hun lægger sig i fodenden for at sove. 
Når der er meget krudt i hende er hun ikke så vild med at blive båret, men når krudtet er brændt af synes hun det er meget hyggeligt, hun vil dog mest når hun kan hænge over skulderen. Elvira er en aktiv killing, hun er en af de aktive når der skal leges. Hun har en god appetit, og skal nok fortælle hvis der ikke bliver serveret vådfoder hurtigt nok når hun først har opdaget det er på vej. Hun er hurtig færdig med at spise sit vådfoder og nupper gerne de voksnes rester. 
Elines pels er rigtig flot, fyldig og lang. Hendes udseende lige: Begge sokker på forpoter er flotte hvide og har en fin størrelse, kroppen er rigtig fin med dejlig lang hale som når op til nakken, lige som den skal, hendes hovedform ser rigtig fin ud som en lille pigemis skal. Hun er en rigtig fin pige. Hendes kiler på bagben (et omvendt V) er svære at se lige nu pga. hendes lyse farve. Bliver hendes kiler fine, og hun fortsat udvikler sig i den gode retning vil hun kunne udstilles.
 
21/5 2014
8 Uger og 5 dage, Eline er en skøn madglad pige, der udemærket godt ved hvad det betyder når jeg kalder miiiissemad, så er der vådfoder og hun er straks klar til at spise. Hun er ikke så voldsom i hendes leg mere, hun har lært at man skal stoppe når de andre piver. Hun elsker at løbe efter en stang med fjer på, hold op der er meget fart over feltet når hun er igang. Der bliver ikke puttet med storesøster mere, det har hun slet ikke tid til. Hun leger, hopper og springer og bum så sover hun.
 
6/5 2014
6 Uger og 4 dage og Eline er en dygtig mis der slet ikke bliver skræmt af nye ting, hun er meget modig og udforsker gerne alt nyt, hun er lynhurtig til at kravle op og ned i det store klatretræ. Eline er meget glad for storesøster Beckie og sover meget sammen med hende. Lige nu virker hun til at være den stærkeste af dem alle, når de leger er det altid de andre der piver, hun tager godt fat i dem. Det er heldigvis kun leg, og lige pludselig har hun lært at man ikke skal være så vild. Hun ligger rigtig gerne ovenpå mine ben sover og vil gerne ligge tæt på mig, en rigtig kærlig pige er hun :-)
 
27/4 2014
5 Uger og 2 dage, se under fælles beskrivelse, da deres udvikling har været meget ens de seneste dage.
 
21/4 2014
4 Uger og 3 dage, hold op Eline er blevet en modig mis, hun står ikke tilbage for noget, alt skal bare udforskes, hun er ikke bange for noget. Hun elsker at ligge sig ved mine fødder og putte, men sidder jeg på gulvet er det ovenpå benene hun putter. Hun er den første der spiser af vådfoderet når jeg kommer med det og spiser ret meget. Eline har jeg set både tisse og pølle i kassen.
 
14/4 2014
24 Dage er den skønne Eline nu blevet. Hendes smukke øjne er nu endelig helt åbne, det har også taget lang tid med hende, hun er blevet så smuk. Hun er en anelse lidt mere tilbageholden end de andre når jeg kommer, men det tager ikke lang tid så kommer hun hen til mig. I går blev jeg vasket i hele hovedet af hende, hun er så dygtig til at give nysser og en rigtig kærlig mis. Hun var den sidste der var ude af kassen i dag, lidt forsigtig men gik ellers fint rundt og tjekkede det forskellige ud. Hun viste ikke så meget interesse for maden, men var da lige henne og snuse til det og tror hun smagte lidt på det, men er i tvivl. 
 
5/4 2014
Eline er nu blevet 15 dage, hendes øjne har været totaklt lukkede indtil hun var 13 dage. Jeg vaskede øjnene med lidt kogt vand for at fjerne evt. snask der holdt dem lukkede. Idag vaskede jeg dem igen og nu har de begge åbnet sig med en lille revne, et par dage mere så skulle de gerne være helt åbne. Hun er en rigtig puttegøj, når jeg aer hende søger hun ind i min hånd og hvis jeg krummer den putter hun sig helt ind i den og ligger sig til at sove, så sødt.
 
31/3 2014
Lille Eline er nu 10 dage gammel og er en smuk pige. Jeg er stadig i tvivl om hendes farve, hun har en meget flot lys og tæt pels, pelsen er næsten lige så lys som på en lilla. Hendes næse har lidt farve, kan se chokolade ud, ører en anelse farve. Faven er lilla eller chokolade, så blir spændende om nogle uger hvilke farve det er. Halen er også helt lys.